GherlaNews.ro » Stiri din Gherla » Social » Spital de recuperare la Gherla

Spital de recuperare la Gherla

Spital de recuperare la Gherla

Municipiul Gherla va deveni in curand   o adevărată staţiune balneoclimaterică.  Firma SC Eurotrat SRL va investi in amenajarea  unui spital de recuperare cu 20 de paturi. Clădirea aflată pe strada Fizeşului va dispune de două bazine acoperite, unul fiind cu apă sărată şi nămol (aduse direct de la locul numit “Sărătura”). Nămolul de aici concurează valoarea nămolului din staţiunea Techirghiol, apreciere subliniată de medicii de specialitate. Se pune mare accent pe valorificarea resurselor naturale (sare, nămol, apă etc.) din împrejurimile oraşului.

Pe strada Fizeşului (în vecinătatea SC Produse Ceramice SA - Fabrica de Cărămidă) se mai află o bază de agrement cu două bazine acoperite (cu apă dulce şi cu apă sărată), deschisă zilnic între orele 10-19.

Proprietatile miraculoare ale namolului

In industria cosmetica namolul îsi gaseste utilizarea drept compus în diferite produse de întretinere si înfrumusetare. Cosmeticele pe baza de namol sunt ideale pentru curatarea tenului, pentru combaterea cosurilor, reducerea secretiei de sebum, redarea elasticitatii si aspectului catifelat al pielii, atenuarea cicatricilor, atenuarea efectelor îmbatrânirii premature.

Efectele miraculoase ale namolului nu se opresc aici ci continua sa-si reverse efectele binefacatoare si asupra podoabei capilare, oprind caderea parului, eliminând matreata, reglând secretia de sebum si regenerând radacinile. S-a constatat, de asemenea, ca namolul este un aliat de nadejde pentru barbati în lupta împotriva calvitiei.

În ultima perioada în mare voga sunt împachetarile pe baza de namol si cenusa vulcanica, un procedeu folosit de saloanele de cosmetica pentru fermitatea si elasticitatea pielii.

Concluzia este clara, namolul este un miracol al naturii si, prin urmare, putem avea deplina încredere în produsele de înfrumusetare care îl au inclus printre ingrediente.

About The Author

Number of Entries : 1498

Leave a Comment


© 2012 Design and SEO By George Pop

Scroll to top